Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Aktivitet » Golf i skolen

Golf i skolen

Golfklubber med nærhet til skoler har en gylden mulighet til å presentere golf som en aktivitet i skolen. Veien å gå er å introdusere golf i skolen slik at golfen blir en naturlig aktivitet i gymtimer og friminutter. Det betyr at golfaktiviteten finner sted på skolens områder i skoletiden og i SFO-tiden om ettermiddagen.

Golfklubben kan:

Skolen kan:

Materiell og utstyr:

Materiell fåes kjøpt gjennom Idrettsbutikken

Kontaktperson NGF:

Vedlagte filer

Golf i skolen - Norsk Golf nr. 8-2011 (pdf, 4 mb)
Klubber med TriGolf utstyr (pdf, 206 kb)
Skolekortet (pdf, 1 mb)
Skolekortet - instruksjonsark (pdf, 512 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS