Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Aktivitet » Kvinnegolf

Kvinnegolf

Flere jenter og kvinner som aktive spillere, ledere og trenere!

Vi viderefører det arbeidet som er påbegynt med å sikre jenters og kvinners plass i golf-Norge. Dette gjelder både rekrutteringen av spillere, ledere og trenere, samt hvordan alle disse blir ivaretatt og videreutviklet i golfen. I venstremenyen finner du ideer om tiltak som klubben kan iverksette innen områdene aktivitet, organisasjon og anlegg .

Tiltaksplan

Jenter og kvinner i norsk golf er en sjekkliste med ideer om hvordan aktiviteten i klubben kan økes. Tiltaksplanen kan lastes ned fra denne siden eller bestilles gratis fra NGF.

Vedlagte filer

The Opportunity to Grow Golf: Female Participation (pdf, 2 mb)
Jenter og kvinner i norsk golf - Tiltaksplan (pdf, 757 kb)
Kjønn i endring – en tilstandsrapport om norsk idrett (2009) (pdf, 3 mb)
Utvikling av kvinnegolfen i Norge frem til 2010 (pdf, 220 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS