Organisasjon

Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon

Organisasjon

Her finner du informasjon og hjelpemidler som vi håper kan være til nytte i forståelsen av, og arbeidet med å optimalisere egen organisasjon.

Ny klubb

Her finner du nyttig informasjon i forbindelse med oppstart av ny klubb. Les mer.

Markedsføring

Sammen skal vi markedsføre golfsportens mange verdier. Les mer.

Golfens samfunnsverdi

Et samlebegrep på NGF og klubbenes arbeid for å få samfunnet til å verdsette den virksomheten som golf-Norge bedriver. Les mer.

Vedlagte filer

Medlemsklubber i NGF - Klubbnummer (xlsx, 14 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS