Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Klubbveilederen

Klubbveilederen

Her finnes administrative hjelpemidler som vi mener kan være til praktisk nytte i det daglige arbeidet i klubben. Noe kan sikkert kopieres direkte, mens andre ting vil være til best nytte dersom det oppfattes som eksempler som klubben kan bruke som utgangspunkt for bearbeidelse og tilpasning til akkurat deres klubb og situasjon.

Planer

Finn planer som kan være til nytte i klubbens systematiske arbeid for å nå målene. Les mer.

Organisering

Informasjon og råd om hvordan klubben kan organiseres. Les mer.

Jus/Avtaler

Informasjon og hjelpemidler for golfklubben. Les mer.

Vedlagte filer

Klubbveilederen - Drift og utvikling av sunne klubber (pdf, 2 mb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS