Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Klubbveilederen » Etiske retningslinjer

Etiske retningslinjer

Hvor skal vi trekke grensen for hvilke gaver det er greit å gi til forretningsforbindelser, og hva det er greit å invitere andre med på der golfklubben dekker utgiftene?

Se Næringslivets Hovedorganisasjons veiledning "Over streken?" for hvordan golfklubben kan lage retningslinjer angående hva som er akseptert av gaver, representasjon, utgiftsdekning mm.

Vedlagte filer

Etiske retningslinjer - Eksempel fra Losby (pdf, 198 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS