Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Klubbveilederen » Møtegjennomføring

Møtegjennomføring

Systematikk og planmessighet i alt fra forberedelser til gjennomføring og etterarbeid i forbindelse med en organisasjons møter, vitner om profesjonalitet, gjør hverdagen enklere og sikrer at formalitetene ivaretas. På denne siden vil vi gi noen innspill som er ment til hjelp for klubbene i denne sammenheng. Vi er innom både klubbens høyeste myndighet, årsmøtet, og mindre møter.

Klubber som har problemer med å skaffe en kvalifisert dirigent til årsmøtet må gjerne ta kontakt med NGF, så kan vi være behjelpelig med aktuelle kandidater.

Kontaktperson NGF:

Rune Hauger

Assisterende generalsekretær
Mobil: 920 17 065 Send e-post

Vedlagte filer

Årsmøte - Planlegging og gjennomføring (doc, 67 kb)
Årsmøte - Tips og råd til dirigent (docx, 52 kb)
Mal - Referat (doc, 41 kb)
Mal - Protokoll (doc, 44 kb)
Mal - Saksliste (doc, 42 kb)
Mal - Møteevaluering ved hjelp av x-modellen (pdf, 199 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS