Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Kommunikasjonsplan

Kommunikasjonsplan

NGF skal ha gode kanaler og rutiner for kommunikasjon - både innad i golf-Norge, overfor media og til samfunnet for øvrig. Norges Golfforbund skal ha en profil og et budskap som klart og tydelig synliggjør vår organisasjon og virkeområde, herunder vår rolle og betydning for golfklubbene, individet, offentlige myndigheter, samfunnet, næringslivet og idretten forøvrig.

NGF skal kommunisere egen aktivitet og merkevare i tillegg til å kommunisere overordnede budskap på vegne av et samlet golf-Norge.

Følgende prinsipper legges til grunn:

Vedlagte filer

Kommunikasjonsplan NGF 2016-2019 (pdf, 636 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS