Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Markedsføring

Markedsføring

I menyen til venstre finner du informasjon om markedsføringsmateriell tilknyttet VTG (Veien til Golf).

Markedsføring er essensielt i de fleste bransjer – så også i golfen. I dagens samfunn er det ikke nok å ha et godt produkt, man må også klare å kommunisere det ut til målgruppen - i konkurranse med en rekke andre attraktive aktiviteter.

I menyen til venstre finner du oversikt over:

Mål

VTG-kampanjen i 2017 har flere formål. Kampanjen skal generere "leads" (kontaktpunkter) til klubbene og samtidig gi klubbene verktøy for å kunne markedsføre nybegynnerkurs kostnadseffektivt og profesjonelt.

Strategi

Det er mange argumenter som kunne vært brukt for overbevise målgruppen om at golf er en attraktiv idrett og fritidsaktivitet. I 2017 har vi valgt å videreføre fokuset på at det skal være enkelt å prøve golf.

SentralE TILTAK

Sentral markedsføring fra NGF knyttes i sin helhet til kampanjer på Facebook og i Googles annonsenettverk. I tillegg er det lansert en rekke tjenester, blant annet en veiledningstjeneste som kostnadsfritt hjelper klubbene med å vurdere tiltak og digitale aktiviteter som passer for dem.

Kontaktperson NGF:

Tom Rosenvinge

Avdelingsleder / Kommunikasjonssjef
Mobil: 930 28 866 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS