Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Markedsføring » Markedsmateriell VTG

Markedsmateriell VTG

Veiledningstjensten vil være behjelpelig med versjoneringer og trykklare filer til klubbene.

Hva koster det klubben?

Råfilene/pdf’ene kan klubbene benytte fritt. NGFs veilednings-tjeneste kan også være behjelpelig med individuell tilpasning av budskap. Eventuelle kostnader beløper seg til opptrykk, og for klubber som ikke har avtaler/ kontakter med trykkeri har NGF fremforhandlet følgende avtale med Trykkservice som holder til i Drammen:

For bestilling eller spørsmål, kontakt NGFs Veiledningstjeneste for VTG Markedsføring

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS