Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Organisasjon » Økonomi/Forsikring

Økonomi/Forsikring

Når et idrettslag opptas som medlem av Norges Idrettsforbund (NIF) gjennom sitt medlemskap i særforbundet (Norges Golfforbund), innebærer dette både økonomiske forpliktelser for idrettslaget og medlemmene, og muligheter for å søke om tilskudd til gjennomføring av aktivitet i klubben, eller til kjøp av utstyr.

Vi anbefaler klubbene å sette seg inn i aktuelle støtteordninger, og aktivt benytte seg av de mulighetene for tilskudd som disse gir.

Kontaktpersoner NGF:

Anne-May Moss

Avdelingsleder
Mobil: 911 70 583 Send e-post

Wilhelm Karlsen

Logistikkansvarlig
Mobil: 460 04 646 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS