Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Klubb » Turneringer » Eksterne turneringer

Eksterne turneringer

Norges Golfforbund har utarbeidet bestemmelser for eksterne turnerings-arrangører som ikke er tilknyttet forbundet, men som ønsker å arrangere golfturneringer.

Alle turneringer godkjent av NGF tilfredsstiller forbundets krav til turneringsgjennomføring, og kan benytte betegnelsen Godkjent av Norges Golfforbund sammen med forbundets godkjenningslogo.

Vedlagte filer

NGFs bestemmelser for eksterne turneringer (pdf, 63 kb)
Søknadsskjema for eksterne turneringer (docx, 77 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS