Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 05 » Ny lovnorm godkjent

Ny lovnorm godkjent

Krav om oppdatering av klubbenes lov

Alle golfklubber som har en lov som er godkjent av idrettskretsen før 28.november 2011 må oppdatere sin lov slik at den blir i overensstemmelse med den nye lovnormen. Slik oppdatering må legges fram for godkjenning på første ordinære årsmøte i klubben og deretter sendes idrettskretsen.

Kontaktperson NGF:

Rune Hauger

Assisterende generalsekretær
Mobil: 920 17 065 Send e-post

Vedlagte filer

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS