Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 05 » Påmelding til turneringer og informasjonsflyt via GolfBox

Påmelding til turneringer og informasjonsflyt via GolfBox

Viktig informasjon til spillere og ledere som benytter GolfBox for påmelding til turneringer.

Ved påmelding er det viktig at spillere krysser av for å gi arrangøren tilgang til kontaktinformasjon. Vi har opplevd at bare 25-30 % av spillerne har åpnet for slik tilgang og det begrenser muligheten for å innkalle reserver til turneringer, samt å ha mulighet til å gi spillerne direkte informasjon ved spilleavbrudd etc.

Vi minner også om at det er mulig for foreldre/foresatte å motta samme informasjon som spillere gjennom å krysse av og legge inn en ekstra e-post adresse i spillerens profil.

All påmelding til forbundsturneringer skal gjøres i GolfBox.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS