Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 05 » Siste frist for påmelding til mediekurs!

Siste frist for påmelding til mediekurs!

NGF minner om at fristen for påmelding til høstens mediekurs har gått ut, men at det fortsatt er plasser igjen.

Selv om kurset ikke starter før på sensommeren, må det startes opp medieovervåking av påmeldte klubber allerede nå. Det er derfor viktig at klubber som ønsker å bli mer synlige i media melder seg på med en gang, og senest innen tirsdag 8. mai.

Mer informasjon og påmeldingsskjema finner du her.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS