Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 05 » Spillere uten spillerett i GolfBox

Spillere uten spillerett i GolfBox

Mange klubber fjerner avhukingen for nasjonal spillerett når medlemmet ikke har betalt medlemskontingenten ved forfall.

Konsekvensen av dette er at man ikke kan bestille tid for spill på andre baner via GolfBox. Likevel registrerer vi at det er klubber som lar disse spillerne få spille når de kommer til klubben/golfbanen.

Det er viktig at klubbene er lojale mot hverandre og respekterer denne "sperringen", slik at golfspillere uten nasjonal spillerett i GolfBox ikke får spille før de har gjort opp sitt utestående med hjemmeklubben. Ved eventuelle feil i registreringen må den enkelte spilleren henvende seg til sin hjemmeklubb.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS