Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 07 » Lag-NM 2012

Lag-NM 2012

Livescore og resultater

Helgen 20-22. juli arrangeres lag-NM og seriesystemet på hhv Losby, Ausrskog Finstadbru, Sandnes, Solastranden, Nes og Elverum.

Les mer på norskgolf.no og følg turneringene i GolfBox.

Les mer om lag-NM her 

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS