Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2012 » 07 » Rapportskjema Pink Cup

Rapportskjema Pink Cup

Årets Pink Cup er avsluttet i de fleste klubber, med flotte resultater mange steder.

Det er likevel mange klubber som ikke har sendt inn rapportskjema etter sine turneringer og NGF må derfor invitere til finalespill basert på de klubbene som har sendt inn skjema innen fristen.

Vi oppfordrer likevel klubber som ennå ikke har rapportert inn sine resultater å gjøre dette så snart som mulig, ikke bare overføre innsamlet beløp.

Rapportskjema finnes her.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS