Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 02 » Bruk vinteren til å forberede golfsesongen!

Bruk vinteren til å forberede golfsesongen!

NGF lanserer nytt e-læringskurs for alle golfspillere: «Bli kjent med regelboken»

Sett av et par timer til å lære hvordan vi bruker regelboken på riktig måte, en forutsetning for å kunne forstå selve reglene. Hvis du kan bruke regelboken, er det stor mulighet for at du også vil spare slag på runden din.

Hva er en løs naturgjenstand? Når er ballen utenfor banen eller mistet? Hva betyr en feil ball? Dette er noe du vil få svar på i dette e-læringskurset som tar for seg hva vi kan lese om i regelboken, hvordan vi finner frem i den og hvordan vi skal forstå det vi leser. For å forstå reglene, må vi forstå ordbruken og kjenne definisjonene. Kurset er obligatorisk for å kunne starte på dommerkurs, og i tillegg svært nyttig for alle som arrangerer og spiller turneringer – ja, for enhver golfspiller! Fordelen med e-læring bør være opplagt. Den er fleksibel og gratis. Den kan gjennomgås når du vil og hvor du vil. Siden kurset er helt nytt, må du gjerne gi tilbakemelding om du oppdager noe som bør rettes på. Er du interessert? Les mer her og så er det bare å komme i gang!

Kontaktperson NGF:

Anna Dønnestad

Seniorrådgiver
Mobil: 908 20 193 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS