Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 02 » Nå får du opptil 25 % rabatt på leiebilen!

Nå får du opptil 25 % rabatt på leiebilen!

Gjør vinteren kortere og opplev verden med Hertz.

Hertz har vinterkampanje med opptil 25 % rabatt. Som medlem av Norges Golfforbund får du også tilgang til de gode prisene. Lei bil i hele verden fra nå og til 31. mars 2017. Bare pass på å reservere bilen innen 27. februar. Uansett hvor du vil reise har Hertz bilen som passer for deg. Bestill via hertz.no eller kontakt Hertz servicesenter på tlf. 03700. Husk å oppgi kundenummer/CDP: 804123.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS