Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 02 » NGF etablerer en lederstige for daglige ledere og inviterer til det første kurset

NGF etablerer en lederstige for daglige ledere og inviterer til det første kurset

For de fleste golfklubber utgjør daglig leder en kontinuitet og blir kanskje klubbens viktigste enkeltperson.

Da er det avgjørende at det er høy kvalitet på vedkommende sitt lederskap og arbeid.

NGF har under etablering en lederstige i fire trinn og inviterer nå til et kurs på trinn 2 som går over 2 x 2 dager. Gjennomføring av dette kurset er en forutsetning for å kunne gå videre i lederstigen. Vi håper mange ser verdien av å investere i utvikling av klubbens daglige leder.  Vedlagt ligger mer informasjon om tidspunktene og innholdet i kurset.

Kontaktperson NGF:

Rune Hauger

Assisterende generalsekretær
Mobil: 920 17 065 Send e-post

Vedlagte filer

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS