Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 02 » Ny anbefalt lokal regel fra 2017

Ny anbefalt lokal regel fra 2017

R&A og USGA har sammen besluttet å anbefale en ny lokal regel.

Denne innebærer at en spiller ikke straffes dersom han ved et uhell forårsaker at hans ball eller ballmarkør på puttinggreenen blir flyttet. NGF anbefaler at norske golfklubber innfører denne lokale regelen på sin bane, både under turneringer og selskapsspill.

NGFs anbefalte lokale regler 2017 finner du her

Kontaktperson NGF:

Thore Wilhelmsen

Spill- og dommerkonsulent
Mobil: 901 51 756 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS