Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 03 » Alle idrettslag kan søke om pengestøtte fra NIFs flyktningfond

Alle idrettslag kan søke om pengestøtte fra NIFs flyktningfond

Norges idrettsforbund har gleden av å informere om at NIFs flyktningfond er åpnet for 2017.

Idrettslag over hele landet kan nå søke om nye friske midler fra IMDI og Gjensidigestiftelsen UDI til ulike tiltak for flyktninger. Søknadssummen er på inntil kr 25.000. Vennligst, kontakt idrettskretsen for mer informasjon vedr. søknaden. Søknadsfrist er onsdag 5. april 2017. Merk: Det blir kun én søknadsrunde i 2017.

Se nyhetssak på idrettsforbundet.no

Tusen takk til alle idrettslag som har bidratt i 2015 og 2016 med et særdeles godt inkluderingsarbeid. Norges idrettsforbund er stolt over den enorme innsatsen og engasjementet dere har gjort for å inkludere nylig bosatte i kommunene og flyktninger på mottak i idrettsaktivitet gjennom flyktningfondet! NIF ønsker dere lykke til i det videre arbeidet!

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS