Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 04 » Ny e-læring for klubbens turneringskomité!

Ny e-læring for klubbens turneringskomité!

Vi gjentar informasjon som ble sendt til klubbene rett før påske.

For deg som er ny i klubbens turneringskomité eller for deg som vil ha noen tips for å gjøre en enda bedre jobb med å skape variasjon og utfordringer gjennom velorganiserte turneringer og ryddige turneringsbestemmelser, er det laget et nytt e-læringskurs «Turneringsledelse på klubbnivå».

Bli bevisst hva som kreves i forhold til regler og bestemmelser og bli kjent med de hjelpemidler som finnes på NGFs nettsider og i regelboken. Du finner alt om kurset her.

Kontaktperson NGF:

Anna Dønnestad

Seniorrådgiver
Mobil: 908 20 193 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS