Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 04 » Nyhet! Gratis Hole in One Forsikring 2017

Nyhet! Gratis Hole in One Forsikring 2017

I fjor valgte 1 600 golfere å skaffe seg gratis Hole in One Forsikring

Codan Forsikring takker for tilliten og gjentar suksessen også i år. Bestiller du Hole in One Forsikring nå gir Codan deg muligheten til å få dekket feiringen på klubbhuset med inntil 1000 kroner. Forsikringen gjelder for hele 2017 og det tar bare sekunder å registrere seg. Klikk her og bestill din gratis forsikring nå!

Kontaktperson NGF:

Kristin Gunhildrud

Markedskonsulent
Mobil: 957 51 580 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS