Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » 2017 » 05 » Foreløpig er det åtte påmeldte til høstens lederkurs for daglige ledere

Foreløpig er det åtte påmeldte til høstens lederkurs for daglige ledere

Disse har meldt seg på til lederkurs for daglige ledere som går i oktober og november:

Påmeldingsfristen er 1.juli og maks antall deltakere som kan være med er 18.

Mer om kurset finner dere her.

Kontaktperson NGF:

Rune Hauger

Assisterende generalsekretær
Mobil: 920 17 065 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS