Om NGF

Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Om NGF

Om NGF

Her finner du tall og fakta om Norges Golfforbund (NGF), hvordan vi er organisert, hva som styrer vår virksomhet, hva vi oppnår, hvordan vår historie ser ut og hvem vi samarbeider med.

Organisering

Her ser du mer om hvordan NGF er organisert. Les mer.

Lov og bestemmelser

Retningslinjer & formål. Les mer.

Årsrapporter

Vi liker å rette blikket fremover, men av og til er det interessant å se hvor man har vært for å skape en bedre forståelse for hvor man skal! Les mer.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS