Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Presse

Presse

Norges Golfforbund (NGF) er det fjerde største særidrettsforbundet i norsk idrett, med over 101.000 medlemskap fordelt på 180 golfklubber og 172 golfbaner.

Forbundet tilrettelegger for et golftilbud til barn, unge og bredden. I tillegg er NGF ansvarlig for en toppidrettssatsing fordelt på proffsatsingen Team Norway og utvikling av amatørspillere. Forbundet rapporterer til Golftinget som består av representanter fra landets golfklubber.

Interesserte kan motta pressemeldinger fra NGF ved å registrere seg HER

Pressekontakter:

Tom Rosenvinge

Avdelingsleder / Kommunikasjonssjef
Mobil: 930 28 866 Send e-post

Marit Wiig

President
Mobil: 951 65 744 Send e-post

Tor-Anders Hanssen

Generalsekretær
Mobil: 993 11 922 Send e-post

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS