Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Spille golf » Barn og golf » Golfforeldre

Golfforeldre

Hvordan støtte unge golfspillere?

NGF har lansert et hefte adressert til foreldre og voksne generelt. Hovedbudskapet i ”Framtidens golfforeldre” er kommunikasjon. Her vektlegges fire hovedpoenger som er viktige for å være gode golfforeldre i fremtiden:

Ønsker du et eksemplar av heftet ”Framtidens golfforeldre”, henvend deg til klubben din.

Heftene kan bestilles fra idrettsbutikken.no i forpakninger på ti eksemplarer og selges videre av klubbene.

Se også

Foreldrevett i golf.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS