Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Spille golf » Barn og golf » Kom i gang!

Kom i gang!

Gjør noe sammen, spill golf!

Golf er en idrett som passer for de aller fleste, og det er enkelt å forstå hva spillet går ut på: Ved  hjelp av golfkøller skal ballen slås fra et bestemt sted til et annet. Golf kan spilles både individuelt  og på lag med andre.

Golf er en idrett der barnet får trent på mange ferdighetsområder:

Golf kan du introdusere for barn praktisk tatt hvor som helst for eksempel på en liten gressplen. Start gjerne med få køller, et jern og en putter og noen myke baller. Det er mer enn nok for å kunne oppdage golf. Spill ballen mot store nok målområder. Husk at gjentagelser, små variasjoner over det samme, er viktig. Har barna først funnet noe de synes er morsomt, tar det mye lenger tid før de går lei!

Aktiviteter i klubb

De fleste golfklubber har Barn & Golf-aktiviteter for spillere 6 til 12 år. I golf har vi og ferdighetsmerker, akkurat slik som i svømming og mange andre idretter. Puttemerket er første trinn i ferdighetstrappen. Når barnet har klart Gullmerket, får barnet klubbhandicap 54.

Golfmerkene motiverer barna til å lære og gir dem et bevis på hva de har lært.

Ta kontakt med med en golfklubb i nærheten for å finne ut hvilke Barn & Golf-tilbud klubben har.
Her kan du finne en golfklubb nær deg.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS