Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Spille golf » Funksjonshemmede » Turneringer - Order of Merits

Tour for funksjonshemmede

NGFs tour for funksjonshemmede 2016 består av følgende turneringer:

21.-22.mai         Haga GK (36 hull)                                                                           4.-5.juni             Miklagard GK (36 hull)                                                                     19.-20. august   Mørk GK (36 hull)                                                            24.september    Gamle Fredrikstad GK (18 hull)

 Se mer informasjon om den enkelte turnering under Aktivitetskalender.

Order of Merits

OoM gjelder for et kalenderår. Fire turneringer inngår og tre teller sammenlagt.

OoM settes opp i to klasser (menn og kvinner sammen):
Klasse A:  hcp         - 18.4       Brutto slag
Klasse B:  hcp 18.5 - 36          Stableford/Netto slag (slaggolf)

I NM (19.-20.8) spiller klasse B netto slag etter slaggolfprinsippet. Dvs at antall slag er begrenset til maks fire slag mer enn hullets par. Har spilleren ikke hullet ut etter disse slagene, noteres hullets par +5.

Order of Merits- poeng

Plass 1 2 3 4 5 6 7 8 9 10 11-
Poeng 160 120 100 70 60 50 40 30 20 10 5

Dersom to eller flere spillere får samme resultat, skal poengene legges sammen og deles på det antall spillere som er likt. Har f.eks tre spillere samme resultat på 4, 5 og 6 plass, gis poeng på følgende måte: (70+60+50)/3=60, dvs at hver spiller får 60 poeng.

Dersom to eller flere spillere har like mange OoM-poeng etter siste turnering, vinner spilleren med lavest handicap.

Turneringene på Haga GK og Miklagard GK er samkjørt med Østlandstour. Her ser vi på muligheten til å gi OoM poeng til funksjonshemmede spillere som velger å spille i ordinære klasser.

Premiering

De tre beste i hver klasse premieres.

Vinnere av Order of Merit 2016 ble i klasse A Stian Halvorsen, Larvik GK, og klasse B Andreas Jonson, Oppegård GK.

Vedlagte filer

Order of Merit 2016 (endelig) (docx, 31 kb)
Order of Merit 2015 (endelig) (docx, 16 kb)
Order of Merit 2014 (endelig) (docx, 20 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS