Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Toppidrett » Mentaltrening

Mentaltrening

«Golf is a game that is played on a five-inch course – the distance between your ears» (Bobby Jones)

Det er på mange måter riktig, men golf er en idrett som også krever mye mer. Det er i golfforbundets regi blitt laget et kompendium på mental trening i golf, og det skal gi deg muligheten til å kunne utvikle dine golfferdigheter. Mentaltrening fungerer som all annen trening, for skal du bli bedre må du trene målrettet og systematisk over tid.

Lykke til!

Vedlagte filer

Mentaltrening i golf (pdf, 1 mb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS