Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Toppidrett » Satsingsgrupper

Satsingsgrupper

Arbeidet som gjøres med spillere når de er en del av satsingen i NGFs regi, gjenspeiler målet om å skape selvstendige spillere som etablerer seg på LPGA/PGA og LET/ET.

De yngste som kommer inn i systemet, får lære viktigheten av å ha sitt eget mål og handlingsplan. Dette gjør at spilleren hele tiden jobber med et klart mål i sikte og kan kontinuerlig evaluere sin egen utvikling. Denne mål og handlingsplanen blir etter hvert spillerens leveregler.

Spillerne vil gjennom hele toppidrettssatsingen i NGF jobbe med forskjellige deler av idretten golf. Hva det jobbes med i de ulike gruppene, bestemmes av alder og nivå. NGF jobber etter helhetsmodellen; fysiske forutsetninger, mentale forutsetninger, kosthold, jeg som menneske, spilleforståelse, spillestrategi, power game og scoring game.

Vedlagte filer

Verdensrankingpoeng 2014 (docx, 239 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Midt-Norge:
Trondheim GK

Møre og Romsdal, Nord-Trøndelag, Sør-Trøndelag

Vestlandet Nord:
Fana GK

Hordaland, Sogn og Fjordane

Vestlandet Sør:
Sola GK

Rogaland, Vest-Agder

Sør-Østlandet:
Vestfold GK

Aust-Agder, Telemark, Vestfold

Østlandet Vest:
Oslo GK

Akershus vest, Buskerud, Oslo vest

Østlandet Øst:
Losby GK

Akershus øst, Hedmark, Oppland, Oslo øst, Østfold

For å forsøke å finne gode måter å stimulere og øke aktiviteten lokalt og regionalt, ble det i 2012 vedtatt å starte med å opprette seks regionale kompetansesentra (RKS) i Sør-Norge.

Les mer om RKS