Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Toppidrett » Utøverfond

Utøverfond

For å tilfredsstille retningslinjene fra skattedirektoratet må utøverfondet innhente nødvendig dokumentasjon som viser at det dreier seg om egne betalte utgifter til idrettsaktivitet.

Se vedlegg for informasjon om de mest alminnelige utgifter vedrørende idrettsaktivitet og hvordan utgiftene skal behandles i forhold til uttak fra utøverfondet.

Kontaktperson NGF:

Alla Eyde

Økonomikonsulent
Mobil: 900 90 689 Send e-post

Vedlagte filer

Retningslinjer for Utøverfond (pdf, 64 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS