Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Breddeturneringer » Ladies Tour

Ladies Tour

Ladies Tour er en betegnelse på åpne klubbturneringer for kvinner i alle aldre og nivå, som spilles etter de samme turneringsbestemmelsene.

NGF innførte begrepet Ladies Tour i 1998. Det har siden blitt mer og mer attraktivt å arrangere delturneringer på Ladies Tour. Både nye og etablerte spillere kan delta, samtidig som det sosiale spiller en viktig rolle.

En Ladies Tour turnering spilles etter de vedlagte turneringsbestemmelsene, som er utarbeidet av NGF i samarbeid med klubbene, slik at deltagelse på Ladies Tour er forutsigbart.

Alle klubber som ønsker å arrangere Ladies Tour i 2015 bes kontakte NGF som koordinerer terminlistene.

Kontaktperson NGF:

Thore Wilhelmsen

Spill- og dommerkonsulent
Mobil: 901 51 756 Send e-post

Vedlagte filer

Ladies Tour 2015 - Terminliste pr. 10. april (pdf, 174 kb)
Ladies Tour 2015 - Invitasjon (pdf, 305 kb)
Ladies Tour 2015 - Turneringsbestemmelser (pdf, 202 kb)
Ladies Tour Plakat (til bruk for klubber) (pdf, 2 mb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS