Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Breddeturneringer » NGF Klubbserien 2017

NGF Klubbserien 2017

Klubbserien er seriespillet for klubblagene. Seriespill for lag er morsomt, veldig sosialt og spennende. Dette er påstander som de aller fleste som har spilt Klubbserien kan bekrefte.

2017 er sjette sesong med Klubbserien. Det hele startet i 2012 med seks klubber på Østlandet. I 2013 ble det gjennomført en større pilot med utvalgte klubber over store deler av landet, og i 2014 ble Klubbserien tilgjengelig for alle klubbene.

I Klubbserien har klubbene muligheter til å ivareta og utvikle sine medlemmer, ikke bare de som allerede er hekta på konkurranser, men også alle de som synes det er morsomt å konkurrere med klubbens logo på brystet (uavhengig av alder, kjønn og nivå). Hver klubb kan melde på og stille flere lag i hver divisjon.

NGF klubbserien i golfbox

registrere resultater i golfbox

Følg også "Klubbserien" på Facebook for siste nytt.

Nyhet 2017!

I 2017 gjør vi to endringer for å gjøre lagenes logistikk enklere og for å gjøre kampene enda mer spennende. Fra 2017 skal laget bestå av fire spillere i hver kamp, og det spilles én Four-Ball match og to single-matcher. Det blir dermed enklere å stille lag og det blir mer "nerve" og varierte spilleformer i kampene.

Viktige datoer i 2017

Søndag 21. mai: Serierunde 1

Søndag 11. juni: Serierunde 2

Søndag 25. juni: Serierunde 3

Søndag 20. august: Serierunde 4

Søndag 17. september: Serierunde 5

Søndag 8. oktober Serierunde 6 (noen puljer)

Hvordan spilles Klubbserien?

 

Prosjektleder og Kontaktperson for Klubbserien:

Jan E. Espelid, jan@papaya.no eller 920 25 820

Kontaktperson NGF:

Thore Wilhelmsen

Spill- og dommerkonsulent
Mobil: 901 51 756 Send e-post

Vedlagte filer

Turneringsbestemmelser og informasjon 2017 (pdf, 442 kb)
Four-Ball matchspill og Spillehandicap (pdf, 396 kb)
Single matchspill og Spillehandicap (pdf, 299 kb)
Brukerveiledning GolfBox ligamodul (pdf, 456 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS