Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Internasjonale turneringer

Internasjonale turneringer

Internasjonale turneringer som arrangeres i Norge deles inn i to undergrupper, europeiske og nordiske.

Europa

De europeiske turneringene er det øverste nivået, der kommende Europamesterskap i ulike klasser samt LET Access danner stammen. Under dette nivået finner vi det nordiske samarbeidet i Nordic Golf League.

EGA er den europeiske organisasjonen for amatørgolf. Det spilles Europamesterskap i en rekke klasser både idividuelt og for lag.

LET Access for damer er nivået under henholdsvis Ladies European Tour. Dette er nivået der unge spillere kan utvikle seg for å være klare for steget opp i den øverste divisjonen.

Norden

Nordic Golf League

Det arrangeres to Nordic Leagueturneringer i Norge i 2017. Begge turneringene arrangeres i samarbeid med Swedish golf tour og påmelding gjøres direkte til SGT. Når påmeldingsfristen går ut vil NGFs idrettsavdeling plukke ut de beste norske påmeldte basert på ranking fra bl.a. Garmin Norgescup og WAGR og sette disse inn i nasjonal kvote. I tillegg til de norske spillerne som kvalifiserer seg i nasjonal kvote vil det være mulig å komme med kun basert på påmelding gjort til SGT. Norske spillere med egen ranking på Nordic League vil komme i tillegg til spillere som kvalifiserer seg i nasjonal kvote.

Den svenske Swedish Golf Tour og den danske Ecco Tour inngår begge i Nordic Golf League.

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS