Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Norgescup

Norgescup

Norgescup er det øverste turneringsnivået i Norge for både kvinnelige og mannlige elitespillere, og inkluderer Norgesmesterskapet og profesjonelle turneringer for damer og herrer. Målsetningen med Norgescup er å tilby elitespillere turneringer på et høyt nivå, slik at de får nødvendig erfaring for å kunne slå gjennom på et høyere internasjonalt nivå.

Norgescup er en åpen turnering, noe som innebærer at både amatører og profesjonelle spillere kan delta. Amatører og profesjonelle som ønsker å spille Norgescup må derfor kvalifisere seg på like vilkår.

Norgescup 2016 i GolfBox

 

Noen nyheter 2015

To LET Access turneringer for damer og to Nordea Future Series turneringer for herrer inkluderes.

Startfeltet i en vanlig Norgescup er 24 damer og 54 herrer (i NM 36 damer og 84 herrer).

En junior må i tillegg til å oppfylle kvalifiseringsprinsippene for Norgescup ha oppnådd poeng på Titleist Tour 16-19 år OoM i inneværende sesong.

I tillegg arrangeres to Nordic League turneringer for herrer. Norske herrer uten Nordic League ranking kvalifiserer seg til påfølgende turnering gjennom Nordea Future Series turneringene i Norge.

Norgescup OoM 2015

Kontaktperson NGF:

Øystein Tamburstuen

Teamleder / Spill- og turneringskonsulent
Mobil: 902 12 484 Send e-post

Vedlagte filer

Norgescup 2015 - turneringsbestemmelser (rev. 26/5) (pdf, 521 kb)
Norgescup 2015 - tillegg for LETAS og Future Series (pdf, 362 kb)
Norgescup 2015 - tillegg for NM Damer og Herrer (pdf, 381 kb)
Nyheter i turneringsstrukturen fra 2015 (pdf, 261 kb)
World Amateur Golf Ranking (WAGR) - hvordan fungerer det? (pdf, 370 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS