Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Garmin Norgescup

Garmin Norgescup

Garmin Norgescup er nasjonale forbundsturneringer for damer og herrer og som arrangeres i samarbeid mellom NGF og golfklubbene.

Målgruppen til Garmin Norgescup er primært spillere over junioralder som ønsker å konkurrere på et høyt nasjonalt nivå og spillere som ønsker å utvikle seg til å kunne ta steget opp til et høyere internasjonalt nivå. Turneringene teller på verdensrankingen for amatører (WAGR).

Turneringene er åpne for amatører og profesjonelle født i 2001 eller tidligere som har gyldig medlemskap i golfklubb tilsluttet NGF eller annet nasjonalt golfforbund.

Norgesmesterskapet og NM Match inngår på Garmin Norgescup, og har egne regler for deltagelse.

GARMIN Norgescup 2017 (GolfBox)

norgescup OoM 2017 (Golfbox)

Region Tour 2017

Kontaktperson NGF:

Øystein Tamburstuen

Teamleder / Spill- og turneringskonsulent
Mobil: 902 12 484 Send e-post

Vedlagte filer

Deltagerliste Nes GK 26.- 27. mai (rev. 24/5 kl. 20.00) (pdf, 375 kb)
NM match 2017 - Drammen GK 1.- 3. juli (pdf, 495 kb)
Garmin Norgescup 2017 - Turneringsbestemmelser (rev. 18. mai) (pdf, 426 kb)
Garmin Norgescup 2017 - Order of Merit poengtabell (pdf, 229 kb)
Garmin Norgescup 2017 - Hva er nytt? (pdf, 349 kb)
World Amateur Golf Ranking (WAGR) - hvordan fungerer det? (pdf, 247 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS