Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Region Tour

Region Tour

Region Tour er en betegnelse på åpne klubbturneringer. Region Tour er ikke forbundsturneringer, men turneringer/-serier basert på felles bestemmelser, som klubber med ønsker om å arrangere en eliteturnering kan følge.

Region Tour er turneringer/-serier som tilbyr et godt turneringsalternativ for klubbens beste, samt spillere som går ut av juniorklassen.

Mer turneringsspill

Region Tour er etablert for å skape gode turneringer over større deler av landet. Ved at det etableres regionale tourer på dette nivået vil flere spillere kunne delta i flere turneringer lokalt, samt at dette gir flere muligheter for kvalifisering til Norgescup.

Region Tour for damer

Fra 2017 er det obligatorisk med både dame- og herreklasse i hver Region Tour turnering. Med flere turneringsmuligheter for damer, kommer flere damer "på banen".

Kvalifisering til Garmin norgescup

En oversikt over hvor mange plasser det spilles om til Garmin Norgescup i de enkelte Region Tour turneringene finner du vedlagt til høyre.

Kontaktperson NGF:

Øystein Tamburstuen

Teamleder / Spill- og turneringskonsulent
Mobil: 902 12 484 Send e-post

Vedlagte filer

Region Tour 2017 terminliste, pr. 6. april (pdf, 71 kb)
Kvalifisering fra Region Tour 2017 til Garmin Norgescup (pdf, 265 kb)
Region Tour 2017 - Turneringsbestemmelser (pdf, 247 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS