Noe du savner?

Noe du savner eller ikke finner på sidene? Ta kontakt.

Hjem » Spiller » Turneringer » Vestlandet Sør

Vestlandet Sør

Turneringene koordineres av regionens turneringskoordinator i samarbeid med klubbene. Turneringene er åpne klubbturneringer og arrangeres av den enkelte golfklubb.

Terminliste, påmelding og resultatlister for turneringer i region Vestlandet Sør finner du i GolfBox.

Generell informasjon om regionens breddeturneringer for juniorer (Narvesen Tour) finner du her.

Se forøvrig mer informasjon om de enkelte turneringene på arrangørklubbens hjemmesider. Link til klubbenes hjemmesider finner du i vedlagte dokument nedenfor.

Vedlagte filer

Klubbliste Vestlandet Sør (pdf, 191 kb)

SAMARBEIDSPARTNERE

Spille golfFor golfspillere og de som ønsker å bli det!Klubber og banerEn oversikt over norske golfklubber og -banerTurneringerFinn turneringer som er aktuelle for deg - uansett nivå.ToppidrettToppidrett og talentutvikling er et prioritert satningsområde.
OrganisasjonInformasjon og hjelpemidler for klubbdrift i Norge.TurneringerOversikt og informasjon om turneringerUtdanningInformasjon om kurs- og utdanningstilbudAktivitetHvordan skape en aktiv klubb?AnleggPlanlegging, bygging og drift av golfanlegg

Regionale kompetansesentra:

Ditt regionale kompetansesenter skal bidra til at regionen får flere og bedre trenere, og mer attraktive trenings- og konkurransetilbud. Det skal også bidra til at det blir flere stimulerende treningsanlegg. For at dette skal bli en suksess er det viktig at alle er med og bidrar med sin erfaring og kunnskap.

Her finner du ditt RKS