Utdanning

Hvordan dere rekrutterer, ivaretar og beholder barn og juniorer, kan du lære mer om gjennom vårt kurs- og utdanningstilbud.

Her kan du lese om noen av de utdanninger som er mest aktuelle for dem som skal ivareta barn og unge i golfklubben.

Trener 1

Første nivå i trenerløypa hvor fokus er på innlæring og deltakelse. Trener 1 er starten for alle som ønsker å påbegynne en trenerutdanning og bli frivillig trener i klubben.

Målgruppen for Trener 1 er nybegynnere på barne-, ungdom og voksennivå. På Trener 1 legges en plattform for trenerens basiskunnskaper og utøvernes basisferdigheter.

Du kan lese mer om Trener 1 her

Ungdomsdriven

Ungdomsdriven er et av NGFs satsingsområder for å engasjere ungdom i trener- og lederfunksjoner i egen klubb. Kurset består av 3 helgesamlinger + praksis i egen klubb. Prosjektet er sammensatt av Trener 1 og «Lederkurs for ungdom» og skal forberede deltakerne på trener- og lederverv i ulike deler av klubbarbeidet. Tilbudet er unikt i golf og norsk idrett for øvrig.

Du kan lese mer om ungdomsdriven her.

Nettbasert utdanning

NGF satser på å gjøre mer informasjon og opplæring tilgjengelig gjennom nettbasert utdanning; e-læring, streaming og webinarer. Til nå er i første rekke e-læringskurs produsert av Norges Idrettsforbund tatt i bruk i trenerutdanningen.

E-læringskursene finner du her.

Til toppen