Få kr. 2 000 pr. solgte alarmsystem til klubbens medlemmer.

Vi er glade for å kunngjøre den spennende nyheten om et partnerskap mellom Norges Golfforbund og Verisure. Dette partnerskapet bringer med seg fantastiske fordeler for golfklubber i hele Norge. Verisure er en av de ledende leverandørene av sikkerhetsløsninger, og vi er stolte over å kunne tilby  spesielle rabatter og fordeler på våre produkter og tjenester.

For hvert salg av alarmsystem til klubbens medlemmer vil golfklubben motta en generøs grasrotandel på kr. 2 000. Dette er en fantastisk mulighet for golfklubber å tjene ekstra inntekter samtidig som man sikrer medlemmenes trygghet. I tillegg til den attraktive grasrotløsningen, vil golfklubber også nyte godt av spesialpriser på nye alarmsystemer til klubbens eiendom. Som en del av dette partnerskapet ønsker Verisure å tilby golfklubber en unik mulighet til å øke sikkerheten og tryggheten på klubbområdet.

Vi forstår viktigheten av å opprettholde høy sikkerhetsstandard på klubbområdet, og gjennom dette partnerskapet ønsker vi å gjøre det enklere og mer kostnadseffektivt for golfklubber å oppgradere eller utvide sine sikkerhetsløsninger. 2022 var preget av et år med mye herverk og skade på klubbenes eiendom. Verisure ønsker å redusere kostnadene klubbene har på dette området ved å tilby unike løsninger som skal hjelpe klubbene preventivt, men også ved eventuell etteforskning.

Verisure er kjent for sin pålitelige og avanserte teknologi innen sikkerhetsløsninger. Deres alarmsystemer er utformet for å beskytte mot innbrudd, brann og andre uønskede hendelser. Med Verisure kan golfklubber og medlemmer ha ro i sinnet og være trygge på at deres eiendeler er beskyttet.

I høyremenyen finner dere kampanjemateriell (plakater og bilder) dere kan benytt til nett, sosiale medier, trykk mm.

Vi oppfordrer alle golfklubber til å dra nytte av dette samarbeidet med Verisure. Klikk på lenken nedenfor for å lese mer informasjon og for kontaktinformasjon til Verisure. Vi ser frem til å samarbeide med deg for å skape trygge og sikre golfmiljøer over hele landet.

verisure.no

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club