For å utvikle idretten vår er det viktig at alle klubber er med og bidrar ved å gjennomføre turneringer for ulike målgrupper, fra regionale barn- og juniorturneringer til nasjonale mesterskap og internasjonale turneringer.

Det er årlig ca 150 regionale og nasjonale turneringer som skal plasseres på en terminliste, og det er derfor viktig at klubben bestemmer seg for hvilke turneringer den ønsker å arrangere.

Søknadsskjema nasjonale forbundsturneringer 2018

NGF ber om at interesserte klubber snarest, og innen 26. november 2017, fyller ut dette skjemaet og sender sine ønsker om nasjonale forbundsturneringer 2018.

NB! Klubber som tidligere (i september/oktober) har fylt ut spørreskjemaet behøver ikke å gjøre det igjen, med mindre klubbens ønskeliste har endret seg. Det sist innsendte spørreskjemaet blir gjeldende.

Terminlisten (datoene) ble offentliggjort i forbindelse med Golftinget 2017 og så snart som mulig skal turneringene tildeles arrangørklubber. Se oversikter i GolfBox og på NGFs hjemmesider.

Den anbefalte helgen for Klubbmesterskap 2018 er 25.- 26. august. Vi minner om at klubbene står helt fritt til å arrangere KM på et annet tidspunkt, men da kan det oppstå kollisjon med andre turneringer for de beste spillerne.

Spørsmål om forbundsturneringer 2018 eller andre ønsker/kommentarer rettes på e-post til turnering@golfforbundet.no

Vel møtt med turneringsønsker for 2018.

Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club