Påmeldingsfrist 1. april

Fleksibel Trener 2 utdanning (med studiepoeng).

Norges Golfforbund i samarbeid med Høgskolen i Hedmark og 4 andre særforbund der det beste fra trenerutdanningen til de 5 særforbundene og høgskolen er samlet til en felles plattform for å utvikle deg til en best mulig trener.

Utdanningen er for alle godkjente Trener 1 som ønsker å videreutvikle seg for større oppgaver i egen klubb. Kurset består av tre samlinger og mellom samlingene vil det bli lagt til rette for arbeid med ulike læringsressurser og læringsaktiviteter på nett, samt trenerpraksis på egne utøvere.

Første samling:    28. - 29. april på Terningen Arena, Elverum (både felles og idrettsspesifikke deler).

Andre samling:    9. - 10. juni. Idrettsspesifikk samling i Oslo-området.

Tredje samling:    8. - 9. september på Terningen Arena, Elverum (både felles og idrettsspesifikke deler).

Invitasjon og mer info finner du her.

Svein Erik Hansen

Idrettsutvikler 918 09 531 e-post