Vi ønsker å legge til rette for våre beste, og denne avtalen er med på å sikre det, sier toppidrettssjef Øyvind Rojahn.

Publisert tirsdag 23. februar 2021

Norges Golfforbund (NGF) og Callaway Norge forlenger nå avtalen rundt forbundets elitesatsing. Den nye kontrakten gjør Callaway Norge til offisiell samarbeidspartner for Team Norway Proff i to nye år.

Vi har hatt et nært og godt samarbeid med Callaway Norge i flere sesonger allerede, og er glade for å ha dem videre. Callaway står for kvalitet i alle ledd, og matcher våre egne ambisjoner, understreker Rojahn.

Utstyret som leveres til Team Norway Proff bidrar til høyere kvalitet på de profesjonelle utøvernes treningssamlinger.

Vi fortsetter samarbeidet med Team Norway Proff fordi vi ønsker å bidra til den norske elitesatsingen. I tillegg er vi fornøyde med synligheten vi får gjennom en slik avtale. Den er et viktig statement for oss, sier Marius Dahlen i Callaway Norge.

Denne sesongen har Callaway for alvor planer om å vinne markedsandeler blant de beste spillerne. Nyhetene for 2021 inkluderer en helt ny Epic-serie i drivere og woods, og flere Apex-jern rettet mot lavhandicapere og proffer.

Callaway har lenge vært en dominerende aktør i markedet for høy- og mellomhandicapere. Med de nye modellene i Epic- og Apex-serien har vi også mange alternativer for elitespillerne, sier Callaway-representant Henrik Spørck.

Kontakt

Øyvind Rojahn

Toppidrettssjef / avdelingsleder 934 57 044 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club