Den offisielle innkallingen kommer i august, men allerede nå bør du holde av helgen 19.-21. november. Da arrangeres Golftinget 2021 på Lily Country Club, nord for Oslo.

Publisert tirsdag 6. juli 2021

Vi jobber nå med kjøreplanen. Etter fellesferien vil vi sende ut et rammeprogram for temadagen lørdag og selve tingforhandlingene søndag. Da vil vi også åpne lenken for påmelding, forteller prosjektleder Lise Bjørnstad i NGF.

Etter nedstengingen i mars 2020, har det ikke vært mulig å samle Golf-Norge til fysiske møter. Det håper man å få til denne gangen. Og det skjer på det nye, flotte golfhotellet ved Miklagard GK.

Med pandemien har vi fått mye trening med digitale verktøy, men vi gleder oss veldig til å møte folk igjen og arrangere Golftinget på normal måte. Vi vet at flere gjør det. Tinget er vår viktigste møteplass, understreker Bjørnstad.

Når vi først samles, har NGF lagt inn en egen fagdag fredag 19. november. Fagdagen vil få stor bredde i innhold og omfang, og ta for seg tidsaktuelle problemstillinger knyttet til rekruttering, ivaretakelse, bane- og klubbdrift.

Golfsporten er i kraftig vekst. Antall medlemskap øker for hver dag, og aktiviteten er nær tredoblet mange steder. Vi har mye å glede oss over, men også mye å sette lys på. Vi ser fram til å ta opp mange interessante temaer 19.-21. november, sier Lise Bjørnstad.

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club