Gimmie: Oppgradering av appen etter påske

Ny og forbedret versjon klar for Golf-Norge.

Publisert 25. mars 2024

Lanseringen av Gimmie i 2023 avdekket en del områder der appen har forbedringspotensiale. Gjennom vinteren har GLFR og NGF jobbet for å oppgradere Gimmie slik at brukervennligheten blir bedre for spilleren. I løpet av uke 14 slippes en oppgradert versjon med forbedrede funksjoner som:

•    Oversiktlig meny nederst på skjermen
•    Mulighet for å bekrefte starttid for de klubber som har aktivert denne funksjonen i GolfBox
•    Scorekort for inntil fire spillere
•    HCP vises ved profilbildet
•    Forbedret bildefunksjon i nyheter (fra klubb og Norsk Golf)

SMS til medlemmer
Så langt har over 23.000 lastet ned Gimmie, men potensialet bør være betydelig større. Når den nye versjonen er testet tilstrekkelig, vil NGF starte en markedsføringskampanje for Gimmie med mål om at flest mulig laster ned appen i løpet av sesongen.

NGF vil derfor sende ut SMS og epost til alle medlemmer fra uke 18 med informasjon og veiledning om hvordan laste ned appen. Klubber som ikke ønsker at medlemmer skal motta informasjon om Gimmie kan ta kontakt med NGF.

Det vil bli produsert opp plakater og annet informasjonsmateriell som klubbene kan bestille til egen markedsføring. Mer informasjon kommer over påske.

Webinar
Onsdag 3.april kl 9 og 17 arrangeres webinar for golfklubber som vil lære mer om nye oppdateringer og hvordan bruke klubbfunksjonene i Gimmie. For påmelding, klikk HER

Jens Kristian Hansen
Jens Kristian Hansen

Assisterende generalsekretær

Til toppen