Først ble det utsatt, nå er det avlyst. Golfforum og den etterfølgende faguken erstattes av en serie foredrag, innslag og debatter hver torsdag framover.

Publisert tirsdag 12. januar 2021

Da vi flyttet vårt digitale Golfforum fra november til januar, håpet vi at smittesituasjonen var bedre. Men dessverre er det heller ikke nå mulig å gjennomføre en studiosending som planlagt. Derfor må igjen tenke nytt, forklarer Lise Bjørnstad, spesialrådgiver og prosjektleder i NGF.

Hver torsdag utover våren vil ansatte og frivillige i Golf-Norge inviteres til webinarer med nyttig og relevant innhold. Flere av fagdagene vil avvikles direkte, og alle kan ses i opptak etterpå.

Når vi først ble tvunget til å avlyse Golfforum 23. januar, har vi også valgt å avlyse den etterfølgende faguken. Vi tror det er mer hensiktsmessig for klubbene å følge oss i kortere perioder hver torsdag framover enn å sitte foran skjermen i en hel uke, forklarer Bjørnstad.

NGF vil bruke inneværende uke til å sette det nye programmet. Prosjektlederen beklager alle utsettelsene og endringene, men håper at deltakerne forstår situasjonen. Og at mange igjen vil melde seg på til fagdagene.

Vi ble alle overrasket av 2020, med koronapandemi og påfølgende golfboom. På vei inn i en ny golfsesong er det viktig at vi er godt forberedt, forstår hva som skjer, og sammen finner løsninger for å rekruttere, ivareta og utvikle flere spillere, sier Lise Bjørnstad.

Kontakt

Lise Bjørnstad

Spesialrådgiver 419 00 062 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club