Bakgrunnen for dette er den tilspissede smittesituasjonen i landet samt Regjeringens skjerpede tiltak og sterke oppfordring om å redusere sosial kontakt de neste ukene.

Publisert fredag 6. november 2020

Når Statsministeren og helsemyndighetene så tydelig markerer den raske og alvorlige utviklingen i samfunnet, ønsker vi å ta vår del av ansvaret for å begrense smittespredningen, forklarer Egil Hatling, president i golfforbundet.

Over 80 klubber var påmeldt til lørdagens direktesending. Flere steder i landet var det planlagt samlinger på klubbhuset med ansatte og frivillige.

Beslutningen er tatt av en samlet ledelse i golfforbundet. Vi synes det er riktig og viktig å sende et klart signal også ut til klubbene våre. Sammen må vi gjøre det vi kan for å stoppe smitten, sier generalsekretær Tor-Anders Hanssen.

Studiosendingen som skulle arrangeres lørdag 7. november er utsatt på ubestemt tid. Alle som er påmeldt til lørdagens Golfforum har fått e-post om at det dessverre er utsatt.

Faguka

Som en følge av utsettelsen av Golfforum har vi måttet foreta noen endringer i programmet for faguka. Revidert program finnes i menyen til høyre.

Her kan du melde deg på faguka.

Påmeldte til de utsatte programpostene vil få en egen e-post med informasjon om utsettelsen.