Norsk golf og golfklubbene trenger flere trenerressurser på alle nivåer for å skape et enda bedre tilbud på klubben din!

Publisert tirsdag 19. februar 2019

NGF søker engasjerte ildsjeler til “Ungdomsdriven 2019”, Trener 1 og Trener 2-utdanning 2019.

Trener 1 er starten på trenerutdanningen for å bli frivillig trener i egen klubb. Målet med utdanningen er å gjøre treneren i stand til å lære bort det grunnleggende i golfen til barn, ungdom og nybegynnere. Trener 1 er et kurs for voksne og ungdommer (fra 15 år).
For mer info og påmelding, trykk her.
Påmeldingsfrist til Trener 1 er 15. mars 2019.

Ungdomsdriven er et utviklingsprogram for å engasjere ungdom i en trener og lederfunksjon innad i klubben. Prosjektet er sammensatt av Trener 1 og “Lederkurs for ungdom”, og har som hensikt å forberede deltakere på ulike trener og lederverv i klubben.
For mer info og påmelding, trykk her.

Påmeldingsfrist til Ungdomsdriven er 15. mars 2019.

Trener 2 er et unikt tilbud der det beste fra trenerutdanningen og høgskolen er samlet for å utvikle deg til en best mulig golftrener. Utdanningen er et samarbeid mellom NGF, Høgskolen Innlandet og fire andre særforbund. NB! Søknadsfrist er 1. mars!
For mer info og påmelding, trykk her.

Det er behov for trenere på alle nivåer, og NGF oppfordrer alle med et ønske om å lære og videreformidle kunnskap og kompetanse til å søke. Bli med og gjør klubbene enda bedre i 2019.

Kontakt

Svein Erik Hansen

Trenerutvikler 918 09 531 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club