Vi har vært så heldige å få med oss en nye samarbeidspartner når det gjelder greenkeeperutdanningen i Norge.

Publisert onsdag 16. mars 2022

Husqvarna vil inngå som det fjerde firmaet sammen med Felleskjøpet Park og Anlegg, Hako Ground & Garden samt Syngenta. Dette vil ytterligere styrke vårt viktige arbeid som vi utfører sammen med greenkeeperforeningen. Det er et stort behov for utdanning og vårens grunnleggende utdanning, som skal foregå i uke 12 og 13 ble fort fulltegnet.

Hvorfor Husqvarna ønsker å bidra kan leses nedenfor:

Husqvarna er ledende innen utvikling av robotgressklippere (Automower) og har fra starten i 1995 stadig utviklet og utvidet dette konseptet. I de senere år har Husqvarna satset mer på proffmarkedet og har i tillegg til samarbeid med utvalgte kundegrupper, prosjekter og faginstanser, tatt frem flere tjenester og produkter rettet mot dette segmentet.
Vi tenker her først og fremst på kabelfrie (satelittstyrte) robotgressklippere EPOS, håndholdte batteriproduker og ikke minst nyvinningen CEORA som blir lansert i Norge neste år. 
Sistnevnte med en kapasitet og fleksibilitet som overgår alt vi har vært vant med til nå.

Ett av våre viktigste satsningsområder er sport og golf. Her er vi avhengig av et tett og godt samarbeid med markedet for å kartlegge de behov og ønsker denne sektoren forventer av oss som produsent og leverandør. I tillegg er samarbeidet viktig for at vi på best mulig måte skal klare å imøtekomme og tilfredsstille stadig økende krav og retningslinjer.

Derfor har vi tatt steget videre og blitt medlem av NGF Club`s samarbeidspool. Vi er overbevist om at vi, i samarbeid med NGF og NGA, kan ta frem nye varer og tjenester som tilfredsstiller både kvalitetsmessige- og økonomiske krav. I tillegg ønsker vi å være en viktig bidragsyter til en mer bærekraftig forvalting av slike anlegg.  

Vi gleder oss til å komme i gang med samarbeidet!

www.husqvarna.com

Kontakt

Pål Melbye

Anleggssjef 908 20 190 e-post
Samarbeidspartnere Alle våre samarbeidspartnere er medlem av NGF Club